Filter & sortering  

Rensa filter

Underkläder

• Visar

Underkläder

Här har vi samlat våra mjuka och sköna underkläder för barn.
I sortimentet finns enfärgade, randiga och mönstrade trosor och kalsonger. De mönstrade barnunderkläderna präglas av en lekfull design.
Alla trosor, underbyxor och kalsonger är gjorda av ekologisk bomull. Det är bra för miljön och bidrar till en mer hållbar värld. De ekologiska underkläderna håller en högre kvalitet och har därför en längre livslängd.
Det är viktigt att trosor och kalsonger inte är obekväma och skaver. Våra kläder ska underlätta för lek, bus och sömn. Därför är våra barnunderkläder sydda med extra mjuka sömmar som inte skaver. Toppen tycker vi!

3 för 2
Vi har alltid 3 för 2 på underkläder, strumpor samt på våra klassiskt enfärgade leggings.
Du får 3 plagg till priset av 2 och kan blanda fritt mellan kategorierna. Vi bjuder på det billigaste plagget.
Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudande.

Underkläder - trosor och kalsonger för barn

Underkläder för barn ska vara mjuka, följsamma, sköna att ha på sig hela dagen och kanske till och med att sova i. Det är det viktigaste - och sedan är det såklart ett plus om de är fina också. Här hittar du trosor, underbyxor och boxershorts med roliga mönster eller med Polarn O. Pyrets klassiska rand. Alla våra underkläder håller god kvalitet och tål många tvättar utan att tappa färg eller form. De har extra mjuka sömmar som gör att de aldrig blir obekväma under lager av ytterkläder

Hitta rätt storlek på underkläder 

Under varje produkt hittar du en måttabell för underkläder. Där kan du se vilken storlek som passar utifrån ditt barn eller din babys ålder. Men alla barn är olika och ibland kanske du får välja underkläder utifrån mått snarare än ålder. När du hittat de trosor, kalsonger, eller boxershorts som passar kan du beställa direkt online.