Filter & sortering  

Rensa filter

Tröjor

• Visar

Tröjor

Här har vi samlat alla våra tröjor för pojkar och flickor. I sortimentet finns enfärgade, randiga och mönstrade tröjor för barn. De mönstrade tröjorna präglas av en lekfull design. Vi har ett brett utbud på tröjor för barn. Välj mellan kortärmade, långärmade, tunikor, koftor eller sportiga tröjor med blixtlås. Vi har tröjor i olika kvaliteter, allt ifrån tunnare tröjor i ull till mjuk fleece och stickade tröjor i bomull.
Många av våra tröjor för barn är gjorda av ekologisk bomull.
Kombinera gärna med våra byxor och leggings eller jeans.
Läs mer om:

ECO - ett miljömedvetet val
Tvättråd

Tröjor för barn 

Här hittar du långärmade barntröjor i alla modeller, färger och mönster. Slitstarka kläder som tål lek och tvättar utan att krympa, ändra form eller slitas för snabbt. När du köper en kvalitetströja för barn får du ett plagg som går att använda under vinterkläderna eller som ytterplagg under sommar, tidig höst och sen vår. 

För baby finns tröjor som går att knäppa upp vid halsen. Detta underlättar mycket vid av- och påklädning. Dessutom har vi tröjor med extra mjuka sömmar som alla gillar, speciellt de allra minsta barnen. 

Köp barntröjor online 

Titta runt bland vårt tröjutbud och beställ den tröja som passar barnet och säsongen. Du kan välja mellan olika mönster, olika färger, olika material och olika modeller - från den klassiska randen till farfarströjor och barntröjor med förstärkning på armbågarna.