Filter & sortering  

Rensa filter

T-shirts för barn

T-shirts är många barns favoritkläder. Med explosioner av färger och mönster är det ett roligt barnplagg och ofta det första som barnen lär sig att ta på själva. Här har vi samlat alla kortärmade tröjor från Polarn O. Pyret. 

Att köpa bra t-shirts till barnen är klokt. Som förälder vet du hur ofta de åker ner i tvättkorgen. Det kan ibland gå åt flera på bara en dag och därför ska de tåla många tvättar och högt slitage. Det gör alla t-shirts som du hittar hos oss. Faktum är att när de är urväxta kan de oftast lämnas vidare till ett småsyskon och forfarande vara lika fina.  

Köp tidlösa mönster och t-shirts med krage online

När du köper en t-shirt från Polarn O. Pyret får du mönster som passar för alla - och kommer passa imorgon också. Förutom den klassiska randen som följt med under lång tid har vi t-shirts med djur, bilar och annat som går hem hos barnen. 

Du hittar också kortärmade tröjor med krage som passar både till vardags och när man vill vara lite fin. Genomgående för alla t-shirts - enfärgade eller med mönster - är att de ska gå att använda genom en hel syskonskara, ja, kanske till och med av nästa generation.