Här har vi samlat alla våra regnkläder och gummistövlar för barn, som gör att de kan vara utomhus oavsett väder. Regnkläder för barn i galon är bra vid något lugnare aktiviteter medan skalplagg rekommenderas för fartfyllda lekar. Vad som passar bäst beror såklart på användningsområde. Vid stillasittande lekar i sandlådan eller i lera behövs inte skalplaggens andningsområde. Då kan det istället vara skönt att ha regnkläder i galon som enkelt går att spola av efter en dags smutsiga lekar. Här hittar du regnjackor, regnbyxor, gummistövlar och accessoarer. Allt som gör ditt barn redo för utelekar!.

Läs mer om:
Skalkläder eller galon

Regnjackor

Visa alla

Regnbyxor

Visa alla

Regnvantar

Visa alla

Regnstövlar

Visa alla

Regnmössor

Visa alla

Regnställ

Visa alla

Regnkläder & regnställ

När det ska lekas i regnet är det viktigt att ha rätt regnkläder. Här hittar du regnställ för barn som gör att de kan vara aktiva utomhus oavsett vad det är för väder. Det viktigaste med regnkläder är att de är täta i de kritiska övergångarna. Sömmarna måste vara vattentäta, regnbyxorna ska sitta tätt kring ankeln och de får gärna gå högt upp på bröstet. Då kan du vara säker på att barnet är torr inunder och inte blir kall i regnrusket. 

Täta regnkläder från topp till tå 

Här kan du köpa bra regnkläder för barn och baby. Först har vi gummistövlar med Polarn O. Pyrets rand samt vind- och vattentäta galonbyxor med hängslen och elastiska fotband som gör att de alltid sitter på plats och håller tätt. Vi har regnjackor med avtagbar huva och vissa med fleecefoder på insidan av kragen. Våra regnkläder är utrustade med reflexer fram och bak. Dessutom är de lätta att spola av eller torka av med en trasa om kläderna är riktigt lortiga och går att tvätta på låg temperatur i tvättmaskin.