Filter & sortering  

Rensa filter

Overaller

• Visar

Overaller

Barns overaller ska skydda mot väder och vind och ha hög slitstyrka. Våra fodrade overaller håller värmen även med vanliga kläder under, men använd dig gärna av ett underställ när det blir kallare ute.

Läs mer om:
Lager på lager-principen
Köpguide för ytterkläder
Storleksguide overall

 

12 produkter

Overall för barn

Med en bra vinteroverall behöver man aldrig oroa sig. Det blir inga glipor, den håller tätt och du kan försäkra dig om att barnet har vinterkläder som står emot kylan. Dessutom är den lätt att ta på och av. Så när du ska till förskolan eller hämta på eftermiddagen kommer du inte ångra att du investerade i en overall. 

För nyfödd och baby, som inte rör sig i snö och slask, finns bra fleeceoveraller. De är perfekta för längre stunder i vagnen under kalla dagar och gör att du kan plocka upp barnet ur åkpåsen utan att kylan är ett problem. Perfekta vinterkläder för de allra minsta helt enkelt. 

Köp vind- och vattentäta barnoveraller online

För större barn som är aktiva utomhus kan det vara klokt att välja en vind- och vattentät skaloverall - speciellt när det är slaskigt ute. Är inte overallen tät riskerar man att bli blöt och kall. Med tejpade sömmar och täta dragkedjor slipper man det problemet helt. 

Dessutom är det bra om du kan ändra overallen lite efter väderlek. Om du kan knäppa loss huvan och ta bort innerfodret blir den användbar både på vintern och på hösten då du använder overallen mer som ett skalplagg. Kom också ihåg att titta på tvättråden innan du handlar och om overallen går att ha i torkskåp, som oftast är det vanligaste på förskolan.