Filter & sortering  

Rensa filter

Mössor och vantar för barn

Från att hösten kommer, genom vintern och en bit in på våren är mössa och vantar ett måste i Sverige. Här har vi samlat mössor och vantar för alla väder och temperaturer. I vårt utbud av mössor finns allt från tunna mössor i trikå som passar på våren och hösten till tjockare, vindtäta vintermössor fodrade med fleece. Däremellan finns en rad olika varianter på barnmössor. Titta runt och beställ ett par olika på en gång så är ni beredda på alla väder. För de minsta nyfödd och baby har vi hjälmmössor du knyter runt huvudet så mössan alltid sitter på plats. 

Kepsar och solhattar

Solhattar och kepsar är ett perfekt skydd under soliga dagar, och våra solhattar med 98-procentigt UV-skydd gör att barnen kan leka ute i solen och på stranden utan att du behöver oroa dig för solen strålar. Speciellt för bebisar är det lugnande att veta att huvudet har rätt solskydd. 

Vind- och vattentäta vantar

Vill du vara säker på att barnen håller händerna varma och torra på vintern ska du välja vantar i vattenavvisande material, och helst med muddar som går en bit upp på underarmen. Är det inte fullt lika kallt ute är det kanske skönare med ett par elastiska tumvantar eller fingervantar.