Filter & sortering  

Rensa filter

Bodies & sparkdräkter för nyfödd och baby

Under det första året av ett barns liv är bodies och sparkdräkter basplaggen. De är utan tvekan de bekvämaste plaggen för nyfödd och baby. Ska du handla de första kläderna till en baby har du kommit ganska långt genom att köpa några sparkdräkter. 

Det bästa är att en body sitter på plats oavsett hur mycket babyn snurrar runt och bökar i sängen. En t-shirt kan rulla upp, vrida sig och bli obekväm, medan babyn rör sig helt obehindrat i en body. Det är en stor fördel. Dessutom är de väldigt behändiga på skötbordet. Du knäpper snabbt upp i halsen och i grenen för kläd- och blöjbyten. 

Köp babykläder online 

Titta igenom vårt utbud av bodies och sparkdräkter och beställ online för snabb leverans. De är gjorda i slitstarkt material och tål användning och tvätt för flera bebisar. Det är ingen slump att det är just Polarn O. Pyrets sparkdräkter som brukar ärvas vidare.

De finns i alla möjliga färger och mönster - från Polarn O. Pyrets klassiska rand till enfärgade och med roliga figurer och fina tryck. Du kan välja mellan lång eller kort ärm och bodies man drar på över huvudet eller klär på omlott. Så vill du skapa bebisens första garderob är det här du ska börja - bodies och sparkdräkter är helt enkelt det smartaste plaggen för de minsta.