Filter & sortering  

Rensa filter

Barnjackor

• Visar

Barnjackor

Här hittar du jackor som gör ditt barn redo för säsongens alla väder. För oss är det alltid viktigt att våra kläder både design- och funktionsmässigt fungerar så bra som möjligt för alla barn. Våra jackor ska tåla alla sorters väder och äventyr. Sköna, slitstarka och värmande jackor med detaljer som gör skillnad. Många av våra jackor går att knäppa ihop med fleecejacka och täckbyxor för att hålla värmen hela dagen. Här har vi samlat alla våra jackor, allt ifrån våra klassiska skaljackor till våra bomberjackor.

Storleksguide
Lager på lager-principen 
Tvättråd 

Jacka för barn 

På våren och hösten är en bra barnjacka ett måste. På morgonen när man går ut kan det vara kyligt och en varm jacka gör jobbet, medan det kan bli flera plusgrader mitt på dagen och barnet kanske behöver knäppa upp eller ta av sig lite kläder. En bra höst- eller vårjacka är därför perfekt när vädret ändras. Men det går såklart att ha jacka när det är kallare också - gärna över flera lager. Det undre skiktet ger värme och det yttre lagret ger skydd mot fukt och blåst.  

Köp vind- och vattentäta barnjackor online 

Oavsett vilken typ av barnjacka du ska köpa är det klokt att välja en som tål och står emot vind och vatten. Samtidigt ska den helst släppa ut fukt eftersom det är lätt att bli svettig när man leker utomhus. Våra jackor i fleece och ullfrotté gör just det. 

Så när du letar efter ytterplagg som går att ha i de flesta väder, titta på jackor - och kanske kombinationer av jackor - här på Polarn O. Pyret. Vår unika knapplösning gör att du kan knäppa ihop vår skaljacka med vår vindfleecejacka. Vissa vinterjackor kan du även knäppa ihop med våra överdragsbyxor, då håller barnet värmen ordentligt.