Filter & sortering  

Storlek
Tillbaka

Färg
Tillbaka

Rensa filter
Rensa filter

Badkläder

• Visar

Badkläder

Här hittar du badkläder med UV-skydd samt badbyxor och baddräkter. Välj UV-badkläder och komplettera med en bra solhatt eller solskyddskeps så kan du slappna av och njuta i solen.

Läs mer:
Tips på bra solskydd
Checklista till stranden
Simteknik, badvett och säkerhet 

2 produkter

Badkläder för barn och baby 

Det är viktigt att skydda barnen när man är på stranden en hel dag. Speciellt om man åker på solsemester eller i början av sommaren när huden inte fått sol på länge. Ett enkelt sätt att skydda ett litet barn från solen är att ha en baddräkt som täcker mycket hud.  

Badkläder med UV-skydd 

Hos oss hittar du badtröjor, långa badbyxor, och hela solskyddsoveraller som har 98-procentigt UV-skydd. Väljer du dessa UV-badkläder och kompletterar med en bra solhatt eller solskyddskeps, kan alla slappna av och njuta på stranden eller vid poolen. 

Köp badbyxor, badddräkter och badrockar online 

Du kan också köpa traditionella badbyxor och baddräkter här hos oss. De passar bra när solen inte är lika stark, barnets hud har vant sig vid solen eller när ni badar på badhuset. Dessutom har vi härliga badrockar i frotté som är underbara att svepa in sig i på stranden eller ha därhemma efter badet eller duschen.